Hvordan skal vi reagere på voldelige angreb i Danmark?

Der er nok s√• meget “at komme efter” i det officielle Danmarks m√•de at m√łde politisk vold p√•.

Det skriver jeg om hér i Ræson. Der er gået en rum tid og den værste hysteri har lagt sig; det skulle kunne fremme en mere relevant og ærlig diskussion end den, der handler om at Danmark var offer og scene for et angreb på hele den vestlige kultur.

Jeg har for nylig skrevet om terrorismen og hvorfor den let overdrives og der er andre artikler og debatter fra sociale medier om den danske reaktion p√• drabene p√• medarbejderne p√• Charlie Hebdo og i de to mord i K√łbenhavn – blandt andet h√©r og h√©r.

PS: Jeg er taknemmelig for enhver spredning h√©r og uden for Wordpress-verden.

Interesting too?  L√¶nge leve gammeldagsen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.