///////////

To nye artikler på “The Transnational” – Corona og de amerikanske sanktioner mod Iran og enorm militærøvelse midt i Corona-Europa

17.marts 2020

Kære læserven!

Jeg når ikke altid at poste min artikler fra vores stiftelses hjemmeside, The Transnational, hér. Det kræver tid – som jeg ofte ikke har – at kopiere tekster, redigere, lægge billeder ind og gøre andre ting, ting som du nok ikke tænker på når du blot læser medmindre du da selv blogger.

Nogle af dem egner sig heller ikke altid til det da det er mere “akademisk” eller forskningsmæssigt på The Transnational og mere personligt hér. Men hvis du er det mindste interesseret i globale spørgsmål og fred, så vil jeg anbefale at du kigger ind på The Transnational af og til. Så véd du mere om hvad jeg arbejder med og hvor jeg står i visse af tidens nok så vigtige spørgsmål.

På forsiden til højre dér kan du også abonnere på poster. Bare skriv din e-adresse ind, så kommer der en lille hilsen hvér gang, vi poster noget nyt på The Transnational. Og det sker nok så ofte.

Dem, jeg lige vil gøre dig opmærksom på, er:

The cruel US sanctions hitting innocent Iranians already fighting Corona

The largest US-led military exercise in Europe scales down but COVID-19 doesn’t stop it!

Efterhånden som medierne bliver mere og mere uniforme – i hvert dem, der kaldes mainstream – så er det blevet mega-vigtigt at vi andre formidler kundskab og perspektiver og kritik. Det ser jeg som en meget vigtig del af mit arbejde.

På områder, jeg kan bedømme, véd jeg at den almindelige bruger af f.eks. danske mainstream medier generelt får nok så megen fake og også det jeg kalder omission eller udeladelser, dvs vigtige ting, du aldrig hører om, perspektiver du aldrig får formidlet, eksperter med indsigter du aldrig møder og nyhedsbureauer, der aldrig bliver brugt.

Interesting too?  Comment to Israel's defence minister in Washington Post

Det hele er meget meget styret oppefra og “ovrefra” idag. Og altid i USAs, NATOs og oprustningens/krigens tjeneste – sjældent de mest kritiske ting og perspektiver.

De to artikler ovenfor er eksempler på hvad du burde have hørt om og set diskuteret – fordi det er vigtige ting. Men jeg gætter på du lever helt fint i uvidenhed om dem begge, medmindre du er specielt interesseret.

Desuden handler de om en brutalitet, arrogance og dumhed, som bør jeg skriver om fordi de bør fordømmes.

De er også kritiske overfor USAs globale politik. Det er hovedgrunden til at du ikke ser den slags på f.eks. Danmarks Radio hjemmeside – som du véd jeg er nok så kritisk til fra mine mange “DR næsten ikke til at bære…” poster hér.

God læsning – og spred dem gerne. Og fortæl gerne andre om blogen hér og om The Transnational.

PS
Jeg glemte lige at vi ved siden af The Transnational har to “kuraterede” magasiner på en platform, der hedder Flipboard. Dem skal jeg lige give dig adresserne til:

“The Transnational Peace Affairs”

“Bootprint – Militarism & Environment”

JO

Welcome to my official personal home. I'm a peace researcher and art photographer.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Story

Danmark i interessante Corona-tider

Next Story

Philip Khokhars rapporter fra Kina er klokkeren amerikansk propaganda

Latest from Etiske spørgsmål

%d