/

Hvilke eksperter benytter Politiken sig af?

Lund, 20. marts 2014

Hej Jakob Stig J√łrgensen

I din artikel den 19. marts bruger du tre eksperter. Hvad der kendetegner dem er at de er dygtige og har en samstemmende holdning i retning af det russofobiske og at deres ekspertise har tyngdepunkt på realpolitiske og nok så militære/magt perspektiver på verden.

Det kan v√¶re nok s√• interessant at overveje hvordan mennesker, der ikke selv er eksperter p√• et omr√•de, v√¶lger eksperter p√• netop det omr√•de. Jeg v√©d ikke hvordan I g√łr det p√• Politiken men det giver over tid et indtryk af en nok s√• sn√¶ver definition og bestemt politisk orientering.

M√• jeg g√łre dig opm√¶rksom p√• at der p√• dette omr√•de findes ganske mange eksperter med en lidt anden tilgang og opfattelse – f.eks. Ole W√¶ver, Jens-J√łrgen Nielsen, Johns Scales Avery, Else Hammerich, Isabelle Bramsen, Poul Villaume, Claus Kold og i al ubeskedenhed jeg selv.

Jeg tillader mig at sende dig tre fra TFF PressInfo ligesom jeg har sat din email adresse på vores liste. Du kan naturligvis unsub når som helst.

En vigtig pointe er at en konflikt m√• ses som en l√¶ngere proces og et samspil mellem mindst to og som regel mange flere parter. Det er i d√©t perspetkiv fuldst√¶ndigt urimeligt at kun fokusere – som vestlige medier nu g√łr – p√• hvad Rusland foretager sig p√• Krim uden at ogs√• d√¶kke hvad der gik forud for denne annektering. Der er jo en grund til at den sker nu og ikke for f.eks. 12 √•r eller om 14 m√•neder.
Med venlig hilsen

Interesting too?  The Clintons celebrated - but likely disastrous for the world

Jan √ėberg

JO

Welcome to my official personal home. I'm a peace researcher and art photographer.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Story

Missilforsvaret misforstået

Next Story

“Fredsforsker” i Bent Jensens regi

Latest from Mediekritik

Nej till NATO!

“Nej till NATO” √§r en svensk folkr√∂relse, som du b√∂r k√§nna till om du har det

%d bloggers like this: