/////

Ikke-dømte krigsforbrydere hjælper kollega Fogh Rasmussen med at forsvare demokratiet

Så er Anders Fogh Rasmussen ude igen – denne gang med Alliance for Demokrati.

Man husker ham nok så meget for at “der er ikke noget at komme efter” og for at nedlægge freds- og andre forskningsinstitutter så der ikke skulle være noget intellektuelt modspil. Og for at han er rådgiver for f.eks. en super-demokrat som Ukraines præsident Porochenko, jojo.

Og folk omkring ham – som f.eks. Per Stig Møller – har ymtet noget om at det ikke altid var så let i hans selskab (omend Møller ikke havde civilcourage til at sige det dengang under Irak-krigen og gå af som udenrigsminister, noget han på en eller anden måde synes at forvente at vi skal synes er lidt synd for ham).

Anders Fogh Rasmussens demokrati-initiativ støttes af bl a Facebook, Microsoft, BMW og af Atlantic Council (ledende påvirker for NATO) – se alle nederst på denne side.

Samt af NDI (National Democratic Institute) hvor en anden ikke-dømt krigsforbryder, Madeleine Albright spiller en ledende rolle. Det var hende der er on record for at mene at det var politisk acceptabelt at dræbe 500 000 uskyldige irakere som følge af Clintonadministrationens opretholdelse af de økonomiske sanktioner.

Det er med disse interessenter hans nye outfit skal blive “verdens ledende megafon for demokratiets sag”  – jo det står der gudhjælpeosalle på hjemmesiden (se ovenfor)!

På hans topmøde med sine meningsfrænder for demokrati for nylig i København optrådte også to andre ikke-dømte krigsforbrydere, Tony Blair og Obama’s vicepresident Joe Biden.

En anden, der ifølge hjemmesiden hjælper Fogh Rasmussen med at beskytte demokratiet, er John Negroponte, der har en endog meget mørk fortid i amerikanske udenrigspolitik og har set igennem fingre med omfattende forbrydelser udført af dødspatruljer i Honduras – senere ambassadør i Irak og chef for alle amerikanske efterretningstjenester. Læs mere om denne demokratiforkæmper her.

Interesting too?  Er du for fred, så overvej at stemme blankt

Og endelig skal du opleve hér hvordan Fogh Rasmussen forklarer hvordan det er dokumenteret at Rusland blander sig i ikke bare amerikanske valg men også masser af andre valg rundt om på kloden. Bare så du véd hvorfra truslen mod det åbne, ærlige og ukommercielle vestlige demokrati kommer.

Tænk at demokratiet er så ilde stedt at mennesker som disse tilsyneladende kan blive taget alvorligt som dets selvbestaltede forsvarere.

Har nogen hér set en kritisk granskning eller udtalt kritik af dette initiativ fra danske medier eller akademikere?

Nu hvor der tales så meget om fake, bør vi vel også tale om Anders Fake Rasmussens opfattelse af demokratiet og dets forsvarere?

JO

Welcome to my official personal home. I'm a peace researcher and art photographer.

1 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Story

Dansk, når det dummest (V)

Next Story

DIIS Information – om russisk og dansk desinformation

Latest from Dansk politik

%d bloggers like this: