///////

Godt at danske soldater beskyttes mod verdens ondskab

Danmarks Radio fortæller hvorledes forsvarsminister Hjort Frederiksen er bekymret for en ny alvorlig trussel og han får ros af en ledende forsker for det.

Hvor er det godt at vi har forskere hvis objektive og mangesidede vurderinger, befolkningen til enhver tid kan stole på.

Jeg har kun √©t lille bekymret sp√łrgsm√•l: Hvem skal undervise ministeren, politikere, medier og forskere i – eventuel – propaganda, udeladelser, fordrejninger og andet, der m√•tte kunne komme fra f.eks. Washington eller Bruxelles?

Eksempler der kunne inddrages i en s√•dan undervisning: Milosevic’ planer for et Storserbien og et folkemord i Kosovo. Saddams masse√łdel√¶ggelsesv√•ben, der som hoved√•rsag ledte til invasion, bes√¶ttelse og cirka 1 million d√łde irakere.

Eller den officielle forklaring på 9/11 og starten af krigen mod Afghanistan. Libyens Ghadafis plan om at myrde alle i Bengazi. Og de sidste 6 års mediedækning af Syrien (f.eks. De hvide Hjelme, twitter-Bana, folkemordet i decemer 2016 i Aleppo).

Ja, og hvorfor krigen mod terroren siden 2001.

For nu at nævne nogle.

Den falske historie om den voldtagne pige er alvorlig og b√łr, i dette lys, gives h√łjeste prioritering i trusselsbilledet. En fare for vore soldater. Og mange mange mange andre.

Som tegneseriefiguren Pogo siger et sted – “Jeg har set fjenden og han er os.”

Interesting too?  Hjort Frederiksens Danmark og Honeckers √ėsttyskland

JO

Welcome to my official personal home. I'm a peace researcher and art photographer.

1 Comment

  1. Det s√• ofte – og med rettte- roste hawaianske medlem af Repr√¶sentanternes hus , Tulsi Gabbard har lavet et k√¶mpe selvm√•l (smittet af The Washington stupidity squared) ved at stemme Yes (l√¶s JA) til lovforslag H.R. 33 64 ,der hvis det bliver vedtaget som lov , vil forl√¶nge sanktionerne mod Rusland og g√łre det v√¶sentligt sv√¶rere for den amerikanske pr√¶sident( in casu Donald Trump) at oph√¶ve evt. fremtidige sanktioner overfor Rusland.
    Tusli Gabbard , den surfende , yogadyrkende , lækre , hinduistiske major i den amerikanske hær lider enten af cognitiv dissonans eller er alt for let offer for den afstumpede og uoplyste dæmoniseringspropaganda af Rusland og Putin der hersker i den amerikanske kongres, både blandt demokrater og Gop.
    Hendes i og for sig sympatiske og tapre forsvar af Assad og hendes afvisning af beskyldningerne om kemiske angreb fra det syriske styres side samt hendes korrekte oplysning om at de syriske s√•kaldte moderate opr√łrere i virkeligheden er Al,Queda og Al Nusra affiliered gruppper der st√łttes af Vestverdenen og de arabiske oliestater falder lidt til jorden , n√•r hun ikke vil anerkende Ruslands enorme bidrag til at bek√¶mpe Isis, som USA kun har gjort p√• skr√łmt eller slet ikke!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Story

Meeting Sidney B. Felsen, Gemini G.E.L.

Next Story

Dette er ikke hverdag i Aleppo

Latest from Dansk udenrigspolitik

%d bloggers like this: