///////

Godt at danske soldater beskyttes mod verdens ondskab

Danmarks Radio fortæller hvorledes forsvarsminister Hjort Frederiksen er bekymret for en ny alvorlig trussel og han får ros af en ledende forsker for det.

Hvor er det godt at vi har forskere hvis objektive og mangesidede vurderinger, befolkningen til enhver tid kan stole på.

Jeg har kun ét lille bekymret spørgsmål: Hvem skal undervise ministeren, politikere, medier og forskere i – eventuel – propaganda, udeladelser, fordrejninger og andet, der måtte kunne komme fra f.eks. Washington eller Bruxelles?

Eksempler der kunne inddrages i en sådan undervisning: Milosevic’ planer for et Storserbien og et folkemord i Kosovo. Saddams masseødelæggelsesvåben, der som hovedårsag ledte til invasion, besættelse og cirka 1 million døde irakere.

Eller den officielle forklaring på 9/11 og starten af krigen mod Afghanistan. Libyens Ghadafis plan om at myrde alle i Bengazi. Og de sidste 6 års mediedækning af Syrien (f.eks. De hvide Hjelme, twitter-Bana, folkemordet i decemer 2016 i Aleppo).

Ja, og hvorfor krigen mod terroren siden 2001.

For nu at nævne nogle.

Den falske historie om den voldtagne pige er alvorlig og bør, i dette lys, gives højeste prioritering i trusselsbilledet. En fare for vore soldater. Og mange mange mange andre.

Som tegneseriefiguren Pogo siger et sted – “Jeg har set fjenden og han er os.”

Interesting too?  Er det regeringen eller snarere USA, der nu stopper kritikken af Forsvarets Efterretningstjeneste?

JO

Welcome to my official personal home. I'm a peace researcher and art photographer.

1 Comment

  1. Det så ofte – og med rettte- roste hawaianske medlem af Repræsentanternes hus , Tulsi Gabbard har lavet et kæmpe selvmål (smittet af The Washington stupidity squared) ved at stemme Yes (læs JA) til lovforslag H.R. 33 64 ,der hvis det bliver vedtaget som lov , vil forlænge sanktionerne mod Rusland og gøre det væsentligt sværere for den amerikanske præsident( in casu Donald Trump) at ophæve evt. fremtidige sanktioner overfor Rusland.
    Tusli Gabbard , den surfende , yogadyrkende , lækre , hinduistiske major i den amerikanske hær lider enten af cognitiv dissonans eller er alt for let offer for den afstumpede og uoplyste dæmoniseringspropaganda af Rusland og Putin der hersker i den amerikanske kongres, både blandt demokrater og Gop.
    Hendes i og for sig sympatiske og tapre forsvar af Assad og hendes afvisning af beskyldningerne om kemiske angreb fra det syriske styres side samt hendes korrekte oplysning om at de syriske såkaldte moderate oprørere i virkeligheden er Al,Queda og Al Nusra affiliered gruppper der støttes af Vestverdenen og de arabiske oliestater falder lidt til jorden , når hun ikke vil anerkende Ruslands enorme bidrag til at bekæmpe Isis, som USA kun har gjort på skrømt eller slet ikke!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Story

Meeting Sidney B. Felsen, Gemini G.E.L.

Next Story

Dette er ikke hverdag i Aleppo

Latest from Dansk udenrigspolitik

%d