//////

Nazi-Islamisme Рsom om ordet islamisme ikke var tilstrækkeligt modbydeligt

Hvor lavt kan danske politikere synke etisk og intellektuelt? Hvis der fandtes en t√•beparagraf ville d’herrer Pape og Khader blive d√łmt p√• den – det er klart efter deres indl√¶g i Aarhus Stiftstidende.

Islamisme er et modbydeligt ord – fordi det direkte sammenk√¶der en religions navns med terrorisme hvilket f.eks. ikke er tilf√¶ldet med ordet buddhisme. Dermed g√łres de to ting i praksis til √©t fedt.

Nu l√¶gges “Nazi” s√• til med en horribel populistisk forklaring. Jeg kommer til at t√¶nke p√• den norske filosof Harald Ofstads fremragende bog for mange √•r siden: “Vor foragt for svaghed. Nazismens normer og vore egne” (1971).

Gad vide hvilket ramaskrig og hvor mange programmer Deadline m.fl. ville bruge p√• et par kv√¶gpander, der mente vi alle bedre kunne forst√• det hele hvis man om Israel og/eller j√łder brugte ordet “Nazionisme”?

Interesting too?  Brexit analysis on IPS

JO

Welcome to my official personal home. I'm a peace researcher and art photographer.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Story

Ignoring May 9 in Russia – another Western conflict-management blunder

Next Story

If so, let the U.S. isolate itself

Latest from Danmark

%d bloggers like this: