//

Atomvåbenmagterne bygger på terrorismens filosofi og du er målet

Våben og ’sikkerhedspolitik’ har altid truet os almindelige mennesker. Den nye trussel består i, at gigantisk overrustning i NATO-lande besluttes af kakistokrater – intellektuelt og moralsk nedrustede mennesker.

Atomvåbnene og deres mulige brug er aktuel på en måde, de ikke har været siden Cuba-krisen for 60 år siden. Og det skønt der siden 2021 findes en FN-Traktat om at atomvåbnene skal afskaffes.

For første gang er det altså klart i strid med folkeretten at anskaffe, beholde eller videreudvikle atomvåben. Men dét forhindrer ikke nogen af atomstaterne fra at gøre lige præcis hvad de vil. Eller tåber i Sverige og Finland fra at sige, at de ikke vil udelukke at atomvåben stationeres på deres territorium.

Første gang trykt som min klumme i Arbejderen den 9. november 2022

I alle definitioner af terrorisme indgår at terroristen søger at skade eller dræbe uskyldige – mennesker, der ikke er en del af en konflikt, ikke bærer våben eller uniform. For eksempel børn i en skolebus.

Derfor er terrorisme og krig aldrig det samme. Krig handler om at organiserede styrker kæmper mod hinanden, i bedste fald efter krigens love og med respekt for kravet om ikke at sigte på eller dræbe civile.

Atomvåbnene er terrorisme: Ingen kan affyre et atomvåben uden at det vil såre og dræbe hundredtusindvis eller millioner af civile uskyldige.

For årtier tilbage talte man om terrorbalancen. Det lå i ordet at atomvåben var terrorvåben. Men så kom 9/11 og ordet terrorisme blev reduceret til kun at handle om smågrupper som al-Qaeda og ISIS.

Idéen var at når Part A have dræbt millioner hos Part B, så ville B stadig have så mange uskadte atomvåben tilbage i sine siloer, under bombefly og på atomudrustede atomubåde, at A vidste at B kunne gengælde og dræbe millioner hos A selv. Dét var terrorbalancen – og man kaldte den MAD – Mutually Assured Destruction (Gensidigt Garanteret Ødelægelse). Den skulle afholde parterne fra at begynde en atomkrig.

Interesting too?  Isn't it time to boycott pro-Zionist media?

Efterhånden udvikledes teknologien og doktrinen sådan at man begyndte at tale om NUT – Nuclear Use Theory (Teorien for Brug af Atomvåben). Det skete med ”Stjernernes Krig” og med Missilskjoldet i Europa. Idéen var at Part A ikke bare skød først men også søgte at opnå evnen til at kunne skyde Bs gengældelsesraketter ned inden de nåede A.

Part A kunne således håbe på at indlede og vinde en krig – smadre den anden og selv forblive uskadt. Dér er vi idag. Atomvåben skal kunne bruges. Og dertil kan du lægge risikoen for tekniske og menneskelige fejl så atomvåben fyres af ved et uheld.

Takket være i hovedsag den amerikanske atomdoktrin, der lige er blevet publiceret i en ny udgave – Nuclear Posture Review – uden (såvidt jeg har kunnet se) at nogen i de vestlige medier behandler den kritisk som verdens absolut farligste publikation.

Du skal jo ikke vide hvilket helvedes spil, der spilles om menneskehedens fremtid. Og ingen atomstat har nogensinde afholdt en folkeafstemning om hvorvidt deres folk ønskede at blive ”forsvaret” ved brugen af atomvåben.

Atomvåbenstaterne bygger på mega-terrorisme samt udsøgt foragt for folkeretten, demokrati og respekten for menneskelivet og Naturen.

Tidens massive militarisme og nuklearisme er blevet sekulariseret religion – NATO dens kirke. NATO bygger på atomvåben og på retten til atomar førstebrug endog mod et konventionelt angreb. Men det er Putins snak om alle våben, NATO-militarismens uniformerede medier skræmmer dig med.

Og vore politikere spiller opportunt uvidende.

Våben og ’sikkerhedspolitik’ har altid truet os almindelige mennesker. Den nye trussel består i at gigantisk overrustning i NATO-lande besluttes af kakistokrater – intellektuelt og moralsk nedrustede mennesker.

Interesting too?  Danmark fejlbomber i Syrien - og hvad skal vi så spørge om, tro og lære?

Men et blik på danske medier dokumenterer at det vigtigste i denne tid er Holger Rune, Vingegaard, Carmen Curlers og Bagedysten. Og ligegyldige Folketingsvalg hvor praktisk talt alle partier er for oprustning, atomvåben og mere krig i Ukraine.

JO

Welcome to my official personal home. I'm a peace researcher and art photographer.

4 Comments

 1. jeg er sådan set ganske enig, bortset fra en “lille detalje” for atomvåben har altid været i strid med folkeretten, at det nu er officielt anerkendt ændrer jo ikke på dette,
  for mig er krig, samt produktion og salg af militære våben helt åbenlyst grove forbrydelser imod menneskeheden, intet mindre,
  at det ikke er anerkendt at være i strid med folkeretten betyder jo slet ikke at det dermed ikke er forbrydelser,
  og der findes jo mange lovlige forbrydelser, og det gør der fordi magten af natur er forbryderisk, og magten laver love som giver den selv falsk legitimitet, vi har jo endnu til gode at se magt anvendt til fælles bedste for alle, den bliver brugt til at skabe ulighed, altså rigdom for de få men ikke mindst fattigdom for de fleste.
  i en ideel verden er der ingen som har magt men alle har indflydelse.

 2. ” DU ER MÅLET … ”

  Netop – hvilket bekræftes med seneste NATO-øvelse i oktober 2022, som øvede sig i nedkastning af Atom-bomber over vesteuropæisk/nordisk/baltikum territorium – hvilket fremgår af Natos egen hjemmeside :
  https://www.nato.int/cps/en/natolive/topics_49285.htm
  &
  https://www.nato.int/cps/en/natohq/news_208399.htm?selectedLocale=en

  Ingen bør være i tvivl om hvem der reelt trues af NATO/US – hvad ellers betyder det når NATO retter øvelsen med nedkastning af atombomber mod Vesteuropa og Norden – NATO-allieredes territorium ?

  Bemærk at NATO-øvelsen i Baltikum/Østersø, medio september 2022, afholdt undersøiske ubemandede (droner) millitæroperationer – 10 dage før eksplosionerne af Nordstrøm I & II. Er der en lille klokke der ringer – kan den overdøve vesteuropæiske regeringer og massemedier der klokker i det, stort set uafbrudt ?

  Som det fremgår af NATOs egne officielle hjemmsider er der påfaldende overensstemmelse mellem løbende natoøvelser og ofte sammenfaldende samtidige katastrofer. Denne “overensstemmelse” falder ofte ud til fordel for US/Nato, med mindre NATO kludrer i det, hvad de ofte gør.

  Her findes delvis oversigt over natoøvelser :
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_NATO_exercises#2014
  
- bemærk hvor usædvanlig travlt nato har haft under lockdown 20-22 – det overså regeringer og massemedier stort set også hele tiden.
  – bemærk at dette kun er natos egen liste over exercises – CIA/ca 14 andre US-agenturers operationer er ikke inddraget – iflg Congress Research Service ( officielt US-gov-organ ) er der udført 251 US-operationer udenfor US egne grænser siden 1991

  mere herom findes her :
https://crsreports.congress.gov/product/pdf/R/R42738

  Det er på tide og vågne op – og ændre det her, istedet for at lade som om det går væk af sig selv – eller at andre redder os – eller passivt tilpasse sig og indirekte medvirke til at støtte det.

  Jeg kalder historien som vidne – dette er sket igen og igen – at verden er endt i omfattende katastrofer og GENOCIDE ikke kun pga ef “eksostiske personligheder” indenfor ledelse og magt – men i ligeså høj grad ved at almindelige mennesker, gennem passivitet ignorance og eskapisme LADER DET SKE !

 3. * det var US ” der “for at beskytte verden” udviklede atombomber

  * det var US – der som de eneste i verdenshistorien – kastede atombomber over Hiroshima og Nagasaki

  * det var US – der millitært set greb til anvendelse af atombombning mod et allerede smadret Japan, som alle vidste ( inkl US egne generaler ) havde tabt slaget – og alligevel kastede boberne = GENOCIDE !

  * * *

  * nu påkalder US sig igen at ville “beskytte andre…”

  * hvad skulle forhindre Us i at gentage tragedien i Japan – denne gang over vores eget område ?

  * hvad skulle stoppe dem, selvom der ikke måtte findes en reel fjende – ligesom sidst ?

  * * *

  – og så vil NATO have penge – masser af penge – endnu flere – – – beskyttelsespenge ?

  – det har vi hørt før, i de små og større lokalsamfund i vort eget land – fra Gerlev til København, 2200 N …

 4. ” DU ER MÅLET … ”

  Netop – hvilket bekræftes med seneste NATO-øvelse i oktober 2022, som øvede sig i nedkastning af Atom-bomber over vesteuropæisk/nordisk/baltikum territorium – hvilket fremgår af Natos egen hjemmeside :

  https://www.nato.int/cps/en/natolive/topics_49285.htm
  &
  https://www.nato.int/cps/en/natohq/news_208399.htm?selectedLocale=en

  Ingen bør være i tvivl om hvem der reelt trues af NATO/US – hvad ellers betyder det når NATO retter øvelsen med nedkastning af atombomber mod Vesteuropa og Norden – NATO-allieredes territorium ?

  Bemærk at NATO-øvelsen i Baltikum/Østersø, medio september 2022, afholdt undersøiske ubemandede (droner) millitæroperationer – 10 dage før eksplosionerne af Nordstrøm I & II. Er der en lille klokke der ringer – kan den overdøve vesteuropæiske regeringer og massemedier der klokker i det, stort set uafbrudt ?

  Som det fremgår af NATOs egne officielle hjemmsider er der påfaldende overensstemmelse mellem løbende natoøvelser og ofte sammenfaldende samtidige katastrofer. Denne “overensstemmelse” falder ofte ud til fordel for US/Nato, med mindre NATO kludrer i det, hvad de ofte gør.

  Her findes delvis oversigt over natoøvelser :
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_NATO_exercises#2014

  
- bemærk hvor usædvanlig travlt nato har haft under lockdown 20-22 – det overså regeringer og massemedier stort set også hele tiden.
  – bemærk at dette kun er natos egen liste over exercises – CIA/ca 14 andre US-agenturers operationer er ikke inddraget – iflg Congress Research Service ( officielt US-gov-organ ) er der udført 251 US-operationer udenfor US egne grænser siden 1991

  – mere herom findes her :
https://crsreports.congress.gov/product/pdf/R/R42738

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Story

På väg mot krig och kärnvapen: Sveriges säkerhet hotas nu mer av Sveriges egne beslutsfattare än av Ryssland

Next Story

To ny artikler i ledende medier i Kina

Latest from Atomvåben

Nej till NATO!

“Nej till NATO” är en svensk folkrörelse, som du bör känna till om du har det

%d bloggers like this: