//////

To ny artikler i ledende medier i Kina

Det er nok s√• produktivt – og tillige en morsom udfordring – at skrive for millioner af interesserede end for nogle f√• tusind. Hvis danske, svenske eller andre vestlige mainstream-medier √łnskede en artikel af mig – ja, s√• er det bare at bruge dem. De fleste f√•r via TFF PressInfo alt hvad jeg skriver h√©r i mit online-hjem og p√• Den Transnationale Stiftelse.

N√•, det g√łr de s√• ikke og fred v√¶re med d√©t. Da jeg leder en totalt uafh√¶ngig forskningsstiftelse og ikke skal sp√łrge en regering eller virksomhed om hvad der er politisk korrekt – eller anvende selvcensur (som de fleste andre forskere i praksis m√• og g√łr i dagens ‘frie’ Vest) kan jeg deltage i medier hvor som helst. Og jeg g√łr det med gl√¶de, n√•r de henvender sig og det, de √łnsker, er noget jeg f√łler at jeg kan levere.

Og det har jeg en gennemtænkt mediepolitik for Рet hovedkriterium er at man behandler mig professionelt og ordentligt.

Dem, der ikke g√łr det, bliver der s√• intet samarbejde med fremover. Jeg er ikke meget for at blive iscenesat i et eller andet medies politiske spil.

Idag har jeg postet to artikler, som jeg p√• hver deres m√•de, er godt tilfreds med – en i det store dagblad China Daily, der vist har noget med over 50 millioner click per d√łgn og en i det fornemme China Invest-magasin, der er sponsoreret af Kina Kommission for Udvikling og Reformer. Jeg leverer regelm√¶ssigt artikler til dem begge og samarbejdet er en forn√łjelse.

Den f√łrste artikel er en meget kort udgave af min 160-siders analayse, the TFF Abolish NATO Catalogue fra den forgangne sommer. Den anden er en gennemgang blandt andet af prisen som Vesten som helhed og EU i s√¶rdeleshed kommer til at betale – politisk og √łkomisk med mere – for sin lidet gennemt√¶nkte reaktioner p√• Ruslands invasion af Ukraine – samt nogle reflektioner over den vestlige kapitalistiske √łkonomis indbyggede problemer og hvorledes de nu hober sig op dag for dag og bidrager til dens nedgang og fald.

Interesting too?  Een blandt mange negative konsekvenser af det milit√¶re misbrug af Ukraine

Bare klik og l√¶s – og dfra hver af dem kan du g√• direkte til “originalen.”

Og hvorfor ikke kigge dig omkring i disse medier? Der kan hentes nok s√• egen viden og inspiration i sammenligning med f.eks. Politiken og Danmark Radio…

Og desuden g√łr du klogt i at v√¶re nysgerrig vedr√łrende Kina.

JO

Welcome to my official personal home. I'm a peace researcher and art photographer.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Story

Contributing analyses and opinion pieces to China Daily & other Chinese media

Next Story

Thorkild Kjærgaard: Ikke vores krig

Latest from Articles in the Chinese media

%d bloggers like this: