//////

To ny artikler i ledende medier i Kina

Det er nok så produktivt – og tillige en morsom udfordring – at skrive for millioner af interesserede end for nogle få tusind. Hvis danske, svenske eller andre vestlige mainstream-medier ønskede en artikel af mig – ja, så er det bare at bruge dem. De fleste får via TFF PressInfo alt hvad jeg skriver hér i mit online-hjem og på Den Transnationale Stiftelse.

Nå, det gør de så ikke og fred være med dét. Da jeg leder en totalt uafhængig forskningsstiftelse og ikke skal spørge en regering eller virksomhed om hvad der er politisk korrekt – eller anvende selvcensur (som de fleste andre forskere i praksis må og gør i dagens ‘frie’ Vest) kan jeg deltage i medier hvor som helst. Og jeg gør det med glæde, når de henvender sig og det, de ønsker, er noget jeg føler at jeg kan levere.

Og det har jeg en gennemtænkt mediepolitik for – et hovedkriterium er at man behandler mig professionelt og ordentligt.

Dem, der ikke gør det, bliver der så intet samarbejde med fremover. Jeg er ikke meget for at blive iscenesat i et eller andet medies politiske spil.

Idag har jeg postet to artikler, som jeg på hver deres måde, er godt tilfreds med – en i det store dagblad China Daily, der vist har noget med over 50 millioner click per døgn og en i det fornemme China Invest-magasin, der er sponsoreret af Kina Kommission for Udvikling og Reformer. Jeg leverer regelmæssigt artikler til dem begge og samarbejdet er en fornøjelse.

Den første artikel er en meget kort udgave af min 160-siders analayse, the TFF Abolish NATO Catalogue fra den forgangne sommer. Den anden er en gennemgang blandt andet af prisen som Vesten som helhed og EU i særdeleshed kommer til at betale – politisk og økomisk med mere – for sin lidet gennemtænkte reaktioner på Ruslands invasion af Ukraine – samt nogle reflektioner over den vestlige kapitalistiske økonomis indbyggede problemer og hvorledes de nu hober sig op dag for dag og bidrager til dens nedgang og fald.

Interesting too?  TFF PressInfo # 309: Learn conflict and peace in 20 minutes

Bare klik og læs – og dfra hver af dem kan du gå direkte til “originalen.”

Og hvorfor ikke kigge dig omkring i disse medier? Der kan hentes nok så egen viden og inspiration i sammenligning med f.eks. Politiken og Danmark Radio…

Og desuden gør du klogt i at være nysgerrig vedrørende Kina.

JO

Welcome to my official personal home. I'm a peace researcher and art photographer.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Story

Atomvåbenmagterne bygger på terrorismens filosofi og du er målet

Next Story

Thorkild Kjærgaard: Ikke vores krig

Latest from Articles in the Chinese media

%d bloggers like this: