////

Sverige lovar 100% lojalitet med NATO-kyrkan inklusive dess gudomliga atomvapenpolitik

🇾đŸ‡Ș 5.40

Statsminister Ulf Kristersson bekrÀftade den 20:e oktober 2022 Sveriges medlemsskap och totala lojalitet med NATO:s religion inklusive NATO-kyrkans eskatologiska atomara ordning. SÄ sÀljar man pÄ tredjedagen som statsminister varje möjlighet till sjÀlvstÀndigt tÀnkande framöver.

Lyssna noga till det hela men speciellt till Kristerssons ord vid 5:40 min:

“We (i.e. Sweden) will act in accordance with the obligations that follow from our membership, including NATO’s nuclear doctrine.”

Det Ă€r den som innebĂ€r möjligheten att anvĂ€nda kĂ€rnvapen ocksĂ„ emot konventionella angrepp. Man vill agera i överensstĂ€mmande med denna doktrin. Man undrar vad detta kan komma att innebĂ€ra i framtiden. Förmodligen amerikanska baser i Sverige dĂ€r USA praktiserar sin “neither confirm nor deny”-politik nĂ€r det fĂ„r frĂ„gan om huruvida man har kĂ€rnvapen med?

DĂ€rmed förklarar han ocksĂ„ Sveriges accept av NATO:s horribla officiella position att sĂ„ lĂ€nge som det finns kĂ€rnvapen kommer NATO-lĂ€nder att behĂ„lla kĂ€rnvapnen – och dĂ„ tre NATO-lĂ€nder har kĂ€rnvapen, kommer de sĂ„ledes aldrig att avskaffas.

Ulf Kristersson Àr en mycket religiös mÀnniska och har nu fÄtt hela Sverige vÀlsignat med garanti för att Sverige kommer att involveras och drabbas mycket tidigt i en eventuell konflikt och stÄ 100% tjÀnst för USA:s utrikespolitik i fred sÄvÀl som i krig och i Sverige, Norden, Europa och vÀrlden.

Ingen kritik av USA – samtidshistoriens mest krigsförande och massmördande land – kommer att vara möjlig.

Det innebĂ€r ocksĂ„ ett farvĂ€l till fria tanker om gemensam sĂ€kerhet, fred, nedrustning, medling – som alla kommer att uppfattas i Bryssel och Washingtron som om Sverige har andra gudar.

Forskning, medier och politik kommer att ha bara ett – Ă€nnu mer snĂ€vt – narrativ.

Interesting too?  I disse interessante tider synes sort humor og satire mere relevant end seriĂžse kommentarer

Kort och gott, ett gigantiskt uppgivande av sjÀlvstÀndighet och de facto frihet.

PĂ„ presskonferensen understryker Stoltenberg mycket klart att medlemsskapet innebĂ€r full integration inte bara i det militĂ€ra utan ocksĂ„ i det politiska samarbetet. Det betyder i allt vĂ€sentligt US-ansk intressepolitik och vĂ€rldsdominans samt fortsatt krig med Ryssland över och i Ukraine: Du ska icke tro pĂ„ en förhandlingslösning dĂ€r, du ska pumpa in vapen till Ukraina sĂ„ vi slutligen kan vinna över Ryssland – for as long as it takes, som Stoltenberg upprepade ocksĂ„ idag.

Möjligheten till att stĂ„ utanför, vara en moderationens och förnuftets civila röst, att medla eller agera för en mindre militariserad vĂ€rld har nu definitivt slĂ€ppts. Sverige Ă€r i den meningen inte Sverige lĂ€ngre. Ett fatalt beslut med 47% av svenskarna bakom och – naturligtvis – ingen folkomröstning.

För att ha gÄtt med i NATO pÄ ett demokratiskt och vÀrdigt sÀtt hade krÀvts rimlig en bred, balanserad pro- et kontra-utredning, seriös offenlig debatt över mÄnader och slutligen en folkomröstning dÀr 75% av befolkningen hade röstat för.

Och pĂ„ just detta sĂ€ttet kommer Sverige att gĂ„ ned nĂ€r USA/NATO-imperiet faller. I framtidens multipolĂ€ra vĂ€rldsordning har man nu sĂ€krat sig en plats som övermilitariserat, krigsförande och USA-troget land lĂ„ngt ute i periferien – pĂ„ fel sida om historien i stĂ€llet för att som neutral ha goda relationer med alla, ocksĂ„ Ryssland, Kina, Indien och de nya organisationerna som vĂ€xer fram i dessa Ă„r.

Och möjligheten att kĂ€mpa för en fredligare vĂ€rlden framöver. Men vem i Sveriges officiella sĂ€kerhets- och utrikespolitiska kretsar kan i dag sĂ€ga nĂ„got kunnigt eller begĂ„vat om fred? Fred Ă€r de facto irrelevant. NATO Ă€r freden – kyrkan! Amen!

Interesting too?  On Syria: Change the Russia-NATO discourse

Med Sveriges medlemsskap av NATO har den svenska politiska eliten reducerat svenskarnas sÀkerhet pÄ sÄvÀl kortare som lÀngre sikt. Min bedömning Àr att detta Àr det mest panikartade, kortsiktiga, odemokratiska och anti-intellektuella beslutet Sverige har trÀffat sedan 1945.

Kristersson Àr sjÀlvfallet nöjd. Men lÄt oss inte glömma att det var socialdemokratin under Magdalena Anderssons ledning, som trÀffade det kakistokratiska och ödesmÀttade beslutet att föra Sverige in i en aktuellt krigsförande allians, som 24/7 bryter mot sin egen FN-baserade traktat och ljuger om sitt eget största misstag: det envisa försöket att fÄ in Ukraine i NATO mot alla intellektuella och politiska varningar sedan 1990.

För det Ă€r detta NATO/Ryssland-konflikten, som för nĂ€rvarande utspelar sig pĂ„ Ukrainas jord, i grunden handlar om. Och det kan man sĂ„visst sĂ€ga utan att sympatisera det minsta med Rysslands invasion av Ukraina – vilket jag skrev dagen efter invasionen att jag inte gör.

Sverige lever nu i förenklingarnas enfaldiga vÀrld dÀr folk övertygar varandra i ekkorum om att vi Àr 100% goda och oskyldiga och de andra 100% onda och dÀrmed orsaken till allt ont.

Och den sortens tĂ€nkning har alltid varit sĂ€kerhetspolitikken huvudproblem – och bĂ€ttre blir det inte i kakistokratins tidevarv.


Lyssna speciellt vid 5:40

JO

Welcome to my official personal home. I'm a peace researcher and art photographer.

4 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Story

The EU and NATO lie: Gorbachev was promised that NATO would not expand “one inch.”

Next Story

Er du for fred, sÄ overvej at stemme blankt

Latest from NATO

%d bloggers like this: