/

Clements trommesalsmalerier og konflikter med kun én part

Deadline om Ukraine 6. marts

Clements iscenes√¶ttelse: 7 mere eller mindre russofobiske deltagere, 4 andre. 8 m√¶nd og 3 kvinder. 8-9 politiker eller politisk bundne, 2 forskere. S√łren Pind den gennemg√•ende deltager. Ingen socialdemokrat, ingen milit√¶r ekspertice, ingen Ruslandsekspert der kunne forklare – uden n√łdvendigvis at forsvare -Ruslands perspektiv.

Se teksten ved programintroduktionen: “VESTEN VS. PUTIN. P√• f√• dage har Putin stille og roligt fyldt den ukrainske halv√ł Krim med sine soldater. Er han i f√¶rd med at genrejse Sovjetunionen – 25 √•r efter murens fald? Og hvad skal svaret v√¶re fra USA, EU og NATO”?

At Ruslands politik kunne v√¶re et svar p√• USAs, EUs og NATOs politik falder ikke redaktionen ind, selvom udgangpunktet er de sidste 25 √•rs udvikling siden Muren faldt. Er det virkelig for intellektuelt et sp√łrgsm√•l?

Abonnér på mine og TFFs analyser Рgratis og du kan altid nemt stoppe dem.

I dansk sikkerhedspolitisk debat er det helt gangbart at h√¶vde at en konflikt kun handler om √©n part og kun har en part. Skyldssp√łrgsm√•let er afgjort a priori. Al snak om helheder og om relationer – aktion og reaktion – er forbudt.

Bent Jensen fik 10 millioner til at studere den kolde krig. Han har kun skrevet om Sovjetunionen og dens relationer til Danmark. Det er muligvis interessant og kyndigt, men det har ikke et suk med forskning af den kolde krig at g√łre. Ingen har p√•peget d√©t!

Nettoresultat: 1) Grov nedvurdering af lyttere, seere og læsere, 2) Afskaffelse af mediers folkeoplysende rolle og alsidighedskrav samt 3) Legitimering af NATOs/Danmarks tidligere og fremtidige krige.

Interesting too?  At d√¶kke og afd√¶kke medierne

Under Jugoslavienkrigene troede jeg at bunden var nået. Men vi er sunket dybere og dybere ned i fordummelse krig for krig.

Ledende medier er i dag sandsynligvis den st√łrste enkelt-barriere mod at forst√• vor komplicere verden. G√łr opr√łr!

Forlad disse medier, s√łg selv p√• nettet og rejs til de steder hvor det foreg√•r. Du vil blive forbl√łffet over forskellene mellem den mediale virkelighed og virkelighedens virkelighed.

Det er “duellen” (Clement elsker ordet) og konfrontationen – to personer eller grupper mod hinanden.  Det er de hurtige, overfladiske debatknebs arena – kan ikke blive andet. Det er s√• ind i helvede politisk korrekt og forudsigeligt.

Det  er uden folkeoplysende v√¶rdi. Trommesalsmaleri uden egentlig kunstnerisk v√¶rdi.

JO

Welcome to my official personal home. I'm a peace researcher and art photographer.

2 Comments

  1. Dejligt du var på hos Clement Рmen endnu bedre i dag på TV2 News hvor du fik reel taletid !!!
    Kh. Flemming L√łvbjerg, Sor√ł .

  2. Tillykke med Debatten om Ukraine. Den var bedre end s√• mange andre, jeg har set om sikkerhed: Flere fortalere for besindighed og mod stereotype fjendebilleder end ellers. Jan √ėberg, Camilla Bramsen og Pelle Dragsted kom klart igennem og supplerede hinanden godt. Clement var lydh√łr og saglig over for alle, det hele var mindre hektisk end f√łr.
    kh, Else Hammerich

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Story

Anders Fogh Rasmussen g√łr store intellektuelle fremskridt

Next Story

Enig med Kissinger

Latest from Mediekritik

Nej till NATO!

“Nej till NATO” √§r en svensk folkr√∂relse, som du b√∂r k√§nna till om du har det

%d bloggers like this: