/

Foredrag om Ukraine og l√łsninger i Roskilde

Enhedslistens lokalafdeling har inbudt mig til at snakke om disse vigtige ting. Mens ledende partimedlemmer har angrebet mig p√• de sociale medier og gentaget l√łgne om mit bes√łg i 2016 i Syrien, s√• v√¶rds√¶tter jeg naturligvis at denne del af “√ė” gerne vil h√łre hvordan jeg ser p√• Ukraine-sp√łrgsm√•lene.

Jeg blander mig naturligvis ikke i partiets indre diskussioner om sin politik. Du kan l√¶se Enhedslistens politik omkring Ukraine og NATO h√©r. Men jeg allerede nu afsl√łre, at den kommer jeg med min baggrund ikke til at bekr√¶fte, men heller ikke at diskutere.

Hvorom alting er, er det et offentligt m√łde, s√• kom hvis du kan.

Over hundrede deltagere Рfra Enhedslisten og udenfor den. Masser af debatlyst og jeg er taknemmelig for alle venlige ord om min gerning. Det giver skam energi til at fortsætte. Tak for et fint arrangement!
Photo: Belinda Aref Ramochi
Interesting too?  Danmark lever i en boble og den kommende regering vil leve i interessante tider

JO

Welcome to my official personal home. I'm a peace researcher and art photographer.

2 Comments

  1. Koncentreret, klart, forståeligt og veldokumenteret foredrag. Levende stemning og stort engagement blandt de ca 150 deltagere.

    De efterf√łlgende sp√łrgsm√•l fik god tid og aff√łdte tankev√¶kkende og konstruktive reflektioner. Alt dette pegede p√• den realitet at der sagtens kan findes l√łsninger p√• hovedkonflikten, som er imellem Nato og Rusland, herunder at Ukraine kan sk√•nes for yderligere lidelser.

    Desv√¶rre er offentlighedens og ledernes fokus ikke l√łsninger, men krig. Som de uvidenhedens retningsl√łse frisv√łmmere de er, ligner det n√¶sten en ny olympisk og tragisk disciplin, vanvidsk√łrsel med alt for mange farlige hestekr√¶fter og 280 km/t igennem storbyens indre g√•gader, hvor det eneste der opn√•s er smadrede og dr√¶bte uskyldige. Deltagerne i dette morderiske og selvmoderiske v√¶ddel√łb tr√¶der speederen i bund i jagten p√• guldet – og dem der siden tr√¶der op p√• podiet for at modtage pr√¶mier, har mistet al tiltro og v√¶rdig – og har udleveret sig selv uoprettligt i selvst√¶ndigt og kritisk t√¶nkendes √łjne.

    Håbet knytter sig til det store tavse flertal, som finder begivenhederne uacceptable, og som langsomt, men sikkert, er ved at vågne op.

    Aftenens foredrag burde v√¶re filmet og lagt ud p√• internettet, s√• mange kunne f√• gl√¶de af det. Tak for en inspirerende og livsbekr√¶ftende aften, der bestyrker h√•bet om at det godt kan lade sig g√łre at skabe en mere konstruktiv sameksistens blandt alverdens folk og nationer.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Story

Anders Fogh Rasmussen mener at atomv√•ben og destruktion af Rusland er en mulighed og d√©t har han og TV2 ingen problemer med – Nu med efterf√łlgende brevveksling

Next Story

Frihedsbrevets og Jyllands-Postens interesse for mig i Russia Today

Latest from Dansk udenrigspolitik

%d bloggers like this: