///

Tale ved Fredsvagtens 6666 dage

30. januar 2020

Jeg har den st√łrste respekt og beundring for Fredsvagten og dens utroligt vedholdende arbejde for fred. Den har i 6666 dage st√•et foran Christiansborg og v√¶ret tilg√¶ngelig for enhver forbipasserende, inklusive Folketingets medlemmer.

Den har sagt ordet “fred” hver eneste dag i godt 18 √•r – i kulde og varme, frost, regn og solskin – til enhver, der syntes at fred m√•ske alligevel ikke var s√• irrelevant som dem inde bag murene synes at mene.

Den har protesteret imod – ikke Danmarks aktive udenrigs- og sikkerhedspolitik men mod denne politiks systematiske militarisme, interventionisme og krigsdeltagelse, der er mere i USA/NATOs tjeneste end i Danmarks.

Da Fredsvagten bad mig om at komme og sige lidt p√• denne festdag svarede jeg derfor omg√•ende ja – med gl√¶de og √¶re, for det er en √¶re at m√łdes med s√•dan en samling g√¶ve, retskafne og idealistiske danskere hvis engagement er vanvittigt imponerende fordi det er √¶gte, dybt og bredt mod alle tidens odds.

Tak til Fredsvagten, hjerteligt tillykke – og … vi bliver ved om s√• 6666 dage til !

Her er så hvad jeg sagde:

18. januar 2020

Her et udpluk af andre levende billeder om og med Fredsvagten igennem de 18 år.

Og sådan hér begyndte det hele, fortæller Bo Richardt.

Interesting too?  Israel n√¶gter Richard Falk visum: Atter en j√łdisk fundamentalistisk skruestik p√• den intellektuelle frihed

JO

Welcome to my official personal home. I'm a peace researcher and art photographer.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Story

Jyllands-Posten dumsmarte corona-flag

Next Story

Krasniks Kina karikatur

Latest from Danmark

%d bloggers like this: