///

Hvorfor Danmark ikke skal købe nye kampfly

Det sagde jeg noget om på Radio 24Syv idag den 29. december 2015. Det sker cirka 5 minutter inde på denne plads.

Interesting too?  Danmark fejlbomber i Syrien - og hvad skal vi så spørge om, tro og lære?

JO

Welcome to my official personal home. I'm a peace researcher and art photographer.

2 Comments

 1. Godt indlæg i debaten Øberg.
  Hvis jeg må komme med et par kritiske kommentarer, så virker du af og til en smule overlegen når du debatterer – det har jeg før oplevet, også i tv-debatter. Det er lidt synd, for det risikerer at fjerne fokus fra budskabet.
  Du nævner at der nu dør 32000 mennesker pga. terror, hvor det tidligere var 400. Er det per år eller hvad? Det formoder jeg.

 2. Det er per år, ja – iflg The Global Peace Index.
  Overlegen – vel, det må andre bedømme. Véd ikke hvor jeg er det i denne samtale.
  Men jeg er hjerteligt træt af at få disse ‘objektive’ spørgsmål om hvorvidt det ikke er naivt at tro at man kan klare sig uden våben eller med færre af dem. Tilhængere af militarisme, død og vold får aldrig den slags spørgsmål skønt historien er på min side – nemlig at den ene krig efter den anden har været baseret på enten vanvittigt naive antagelser eller ubegribelig planlagt kynisme.
  Med tanke på de mange positive reaktioner jeg får er jeg nok så sikker (overlegen…) på at det ikke fjerne fokus fra det væsentligste. Og tak for kommentaren som jeg opfatter som positiv.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Story

Kunne Danmark også gøre noget godt for verden?

Next Story

Nej Løkke Rasmussen

Latest from Danmark

%d bloggers like this: