Hvorfor Danmark ikke skal k√łbe nye kampfly

Det sagde jeg noget om p√• Radio 24Syv idag den 29. december 2015. Det sker cirka 5 minutter inde p√• denne plads.

Interesting too?  Istedet for dansk milit√¶r transporthj√¶lp til Irak og kurderne

2 thoughts on “Hvorfor Danmark ikke skal k√łbe nye kampfly

 1. Godt indl√¶g i debaten √ėberg.
  Hvis jeg m√• komme med et par kritiske kommentarer, s√• virker du af og til en smule overlegen n√•r du debatterer – det har jeg f√łr oplevet, ogs√• i tv-debatter. Det er lidt synd, for det risikerer at fjerne fokus fra budskabet.
  Du n√¶vner at der nu d√łr 32000 mennesker pga. terror, hvor det tidligere var 400. Er det per √•r eller hvad? Det formoder jeg.

 2. Det er per år, ja Рiflg The Global Peace Index.
  Overlegen – vel, det m√• andre bed√łmme. V√©d ikke hvor jeg er det i denne samtale.
  Men jeg er hjerteligt tr√¶t af at f√• disse ‘objektive’ sp√łrgsm√•l om hvorvidt det ikke er naivt at tro at man kan klare sig uden v√•ben eller med f√¶rre af dem. Tilh√¶ngere af militarisme, d√łd og vold f√•r aldrig den slags sp√łrgsm√•l sk√łnt historien er p√• min side – nemlig at den ene krig efter den anden har v√¶ret baseret p√• enten vanvittigt naive antagelser eller ubegribelig planlagt kynisme.
  Med tanke p√• de mange positive reaktioner jeg f√•r er jeg nok s√• sikker (overlegen…) p√• at det ikke fjerne fokus fra det v√¶sentligste. Og tak for kommentaren som jeg opfatter som positiv.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.