/

Interview om “Abolish NATO Catalogue” på norske Spartakus

Den 25. august 2022 gjorde jeg et 38-min video-interview med Terje Alnes på hans YouTube-kanal, Spartakus. Fokus er den rapport, jeg skrev og publicerede den 18. august i år – The TFF Abolish NATO Catalogue (165 sider) med 30 fakta-baserede argumenter for at NATO bør nedlægges.

Nej, helt rigtigt, du har ikke set denne rapport nævnt i noget vestligt mainstream-medie – som du heller ikke så dissidenter i Sovjets Pravda i sin tid. Kritik af NATO foregår jo blandt de kritiske, små og konstruktive medier, der afslører propagandaen og disinformationen, ikke mindst Vestens egen.

Jeg håber du vil tage dig tid til at se den og eventuelt hjælpe til med at sprede den. På forhånd tak!

PS Du kan finde et andet interview Terje Alnes har lavet med mig, om NATO/Ruslands-konflikten i Ukraine her.

Jeg blir altid glad for en påskønnelse for mine frie skriverier. Det er hurtigt, let og sikkert. Mange tak!

Interesting too?  Ja til atomvåben! Flot, Danmark og DR!

JO

Welcome to my official personal home. I'm a peace researcher and art photographer.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Story

Forsvarsminister Bødskovs uacceptabelt uvidende teater-forargelse over Putin

Next Story

“Fred har blivit det mest kontroversiella”

Latest from Cold Wars - Kold Krig

%d