///

Our lives are in the hands of intellectual high-jumpers in NATO like these…

Watch this 6-min video where the two people on NATO’s stage at its summit in Madrid are US President Biden and NATO Secretary-General, Jens Stoltenberg – identically dressed by the same ‘school’ both on the outside and the inside, the Master keeping to some notes, the apprentice gesturing energetically to be the Master’s most pleasing pet:

Undoubtedly intellectual high-jumpers. And you did hear it right: US$ 350 billion more in NATO military expenditures since 2014. Russia’s annual military expenditures amount to US $ 66 billion and all UN peacekeeping cost US $ 7 billion. Just so you get the proportions.

The 2% of GDP goal is now a floor, not a ceiling, Stoltenberg told the world the day before. It’s anyhow intellectual nonsense since a security budget shall be tied to a decent threat analysis and not to the state of a country’s economy.

Ukraine – a non-NATO state that NATO has no legal obligations for – will receive weapons up to perhaps US$ 100 billion in my rough estimate. The reason – not told by these gentlemen: That NATO has promised it membership without paying the slightest attention to 30 years of Russian leadership concerns, without listening to any of the dozens of Realpolitik experts who said it should never become a NATO member and because the US masterminded and financed a regime change in Kiev in 2014, installed a pro-US/NATO leadership and then spent 8 years giving Ukraine the weapons, training, funds and advice so it was ready for membership.

Read the account by the former Ukrainian president, Poroshenko, here and you’ll understand what I mean.

Interesting too?  Frederiksen m√łder Biden: DRs personfikserede reportage uden politisk substans

The other reason not told by them is this. By means of fighting Russia in Ukraine – to the last Ukrainian – and attempting to undermine its economy back home, Russia shall be defeated and deleted.

Thereafter, the next enemy is China.

It can’t do without enemies. No alliance can. In particular not an alliance of Christian nations trained in ‘civilising’ missions, universalising and converting others to its thinking and values – by the Bible or, if not enough, the Sword.

Yes, Russia invaded Ukraine – it was immoral and a crystal clear violation of international law. Russia is responsible for the war. But NATO’s reckless, autistic expansion over 30 years is the underlying conflict.

What NATO decides these very days is not a rational response to or caused by that invasion. Instead, it is using the invasion as a pretext for its own further expansion and global dominance brought about by complete subordination to Washington, to the US Empire which is a declining and soon-to-fall Empire at that.

‚ÄĘ

What strikes you is this: NATO countries would never mobilise such resources for the environment, eradication of poverty and illiteracy, civil infrastructure, pandemic security or any other important civilian goal to save humanity. Here is an analysis of what happened to the idea of a US$ 100 billion pledge to battle climate change.

The West is united – for the moment, at least and outward – by hatred and militarism and by the complete lack of a positive vision for humanity’s future.

Without a single democratic, parliamentary decision about all this, your NATO governments deprive you of your right to and hope for a better, peaceful future.

Interesting too?  Interview on RT in early June

I silently ask myself:

Where is the money going to come from in economies that were already under strain from economic decline and the Corona pandemic? Which social classes will pay the price – what social benefits will be reduced and for whom? What has such decision-making at summits far away from parliaments got to do with democracy? And with NATO already spending 12 times more than Russia on armament, is there any thinkable point at which enough will ever be enough?

And finally: How much faster and deeper will the world’s multi-crisis manifest itself thanks to this completely wasteful investment in utterly destructive militarism instead of constructive problem-solving. Even before all this, any knowledgeable person knew that we were in the 11th hour to do so.

Now NATO plans deliberately for decades of Cold and – most likely, in my view – Warm war in Europe. There will be a global impact.

God save us all from the most dangerous, delusional development since 1949: The failed NATO alliance that has, manifestly and consistently, shown itself unable to create peace but constantly mobilises for war. For your money. And in complete violation of its own original – meaningful and defensive – Treaty provisions.

JO

Welcome to my official personal home. I'm a peace researcher and art photographer.

2 Comments

 1. Der arbejdes s√• m√•lrettet henimod optrapning til konflikt og krig af mest muligt √łdel√¶ggende omfang. Hvilken iver og umage der l√¶gges for dagen. Det ligner l√łssluppen psykopati og gallopperende d√łdsdrift blandt statsledere og krigsindustri – og folks generelle reaktion er: ” det n√¶gter jeg at tro, s√• uansvarlige er der ingen ( ved sine sansers fulde fem ) der er ” . Tankev√¶kkende.
  Hvis vi idag arresterede flere nordiske statsministre, krigsminsitre m.fl, Stoltenberg, Biden, Schwab, Gates og lignende, og indledte en form for N√ľrnbergproces II, ville det forekomme mange at v√¶re en gr√¶nseoverskridende handling. Hvis man foreslog dette ville reaktionen ikke udeblive – man ville blive angrebet og hakket til plukfisk, ikke mindst af dem vi omg√•es i det daglige. Livet i flokken blandt l√¶nkehunde er h√•rdere end noget andet, de bider hinanden til blods og sl√•r hinanden ihjel, mens problemet reelt er at de er l√¶nket af deres hundef√łrer. Ingen hund vil frivilligt l√¶gges i l√¶nke – men meneskene lever som l√¶nkehunde, og l√¶gger sig tilsyneladende frivilligt i l√¶nker, og antager samme adf√¶rd. Det er den skinbarlige og bitre virkelighed jeg dagligt konfronteres med i omgang med andre – mere eller mindre diskret bag h√łflige manerer, velbj√¶rget materielt overflod og “outsourcet vold” og vagtv√¶rn. Den umiddelbart venlige im√łdekommenhed r√¶kker kun til et forbipasserende m√łde, og g√•r altid h√•nd i h√•nd med l√•ste d√łre og hemmeligholdt eksistensgrundlag.

  Helt derinde i hverdagens banale rum, bæres og næres kimen til det der siden bryder ud i lys lue som konflikter og krige, i Ukraine og mange andre steder. Al den omkostningsfrie nabovenlighed indenfor det klublignende fællesskab i den rige verden, beror på sin modsætning i den institutionaliserede og organiserede stats-terror&vold udadtil, mod resten af verden. Er man tilstrækkelig nærsynet kan forblive i oplevelsen af at være så god og hengiven, åben og tolerant i selvomsluttende kollektiv narcissistisk psykose Рden som C.G.Jung omtaler som det der er farligere end naturkatastrofer og krige Рeller som en guldfisk i akvarium.

  Lad os dern√¶st forestille os at den igangv√¶rende optrapning af konflikter ender i millit√¶re sammenst√łd og krig, flere √łdel√¶ggende sanktioner, mere inflation, fatale prisstigninger og mangel p√• mad, energi osv … og endelig √•ben krig, en eller flere steder ( rimelige forudsigelser, som ofte gjort af Jan √ėberg, og siden bekr√¶ftet af begivenhedernes udvikling ) – i s√• fald vil det ovenn√¶vnte persongalleri v√¶re at finde blandt de hovedansvarlige for krigsforbrydelser og forbrydelser mod menneskeheden ( og v√¶re i selskab med deres berygtede og frygtede forg√¶ngere i historien ). Mange civile og uskyldige vil i et s√•dant fremskrevet scenario v√¶re d√łde eller have f√•et deres liv √łdelagt og m√¶rket af s√•r der aldrig kan heles ( som det er sket s√• mange gange f√łr gennem historien ).
  I dette fremtidsscenario ville ingen v√¶re i tvivl om hvad der skal g√łres med de der b√¶rer ansvaret – og det ville f√łre til N√ľrnbergsprocesser og lignende retsprocesuelle tiltag.
  Det er tankev√¶kkende, at selvom det endnu ikke er n√•et hertl, s√• er det reelt allerede igang – der er folk der d√łr af det der foreg√•r allerede i de indledende faser. Med en fortsat konfliktoptrapning, med stadig voksende risiko for √•ben krig, vil stadig flere d√ł – og dette vil stadig ske for √łjnene af os, mens flertallet i befolkningen stadig “n√¶gter at tro”, alts√• erkkende situationens alvor.
  Tankev√¶kkende at sandheden allerede nu er s√• s√•rende, endda d√łdbringende – altimens forts√¶ttelsen af l√łgn og forn√¶gtelse med overh√¶ngende fare/risiko vil f√łre til langt mere omfattende lidelse og d√łd. Udover Jan √ėbergs stemme h√łres kun f√• r√łster h√¶ve sig advarende i Vesten, h√¶ve sig mod Vesten fremmanende fjendebilleder og udvidede selvmord gennem en d√łdf√łdt og totalt mislykket udenrigspolitik ift resten af omverden – altimens det reelle flertal af mennesker p√• planeten, ca 4 MIA, fordelt p√• de asiatiske, afrikanske og sydamerikanske kontinenter, samlet og koordineret i bl.a. BRIC, ufortr√łdent forts√¶tter med samarbejde, handel, infrastrukturel opbygning og fremadretttet konstruktiv udvikling.
  Set udefra ligner det en planet sk√•ret tv√¶rs igennem i et udvidet kollektivt selvmord – med et omgivende univers som med undren og forbl√łffelse m√• se til, dersom der m√•tte v√¶re andre √łjne der iagttager os.

  S√•dan oplever jeg for tiden gangen igennem denne verden, side om side med igangv√¶rende og fremtidige mordere, og n√•r jeg p√•peger det og opfordrer til at der gribes ind inden det er for sent, er stort set alle i mine omgivelser parat til at gribe mig og f√łre mig bort, mandsopd√¶kket, bev√¶bnet, i f√łrergreb og sp√¶ndetr√łje, med udrykning til dommer og f√¶ngsel – som var der tale om en l√łssluppen og farlig galning. Ingen vil tage mig i forsvar – for dem der f√łrer mig bort kommer i kitler og uniformer, og myndigheders matieriel med bl√• blink, h√łjttalere og sirener, ved h√łjlys dag – ” det m√• da v√¶re til alles bedste, ikke sandt ?! – v√¶r du glad for at der er nogen der passer p√• os ( da vi jo er farlige for os selv, ikke sandt ? ) …. osv osv

  Jeg er tr√¶t af denne √łdel√¶ggende tilgang til verden, tr√¶t af en grundl√¶ggende virkelighedsforstyrret tankegang der gennemsyrer megen menneskelig aktivitet, tr√¶t af hvordan vi som mennesker, som er skabt til at v√¶re alt muligt godt, √łdel√¶gger det for os selv og hinanden. Jeg vandrer stadig afbalanceret og fattet videre igennem en verden, som mere og mere ligner en √•ben idiotanstalt, mens jeg sp√łrger mig selv : hvad andet end h√•bet er der at leve for, hvorfor skal jeg og andre uds√¶ttes for al den elendighed, i en verden der er skabt til at give os de optimale udfoldelsesmuligheder. Hvis der var en gud, ville denne gr√¶de over menneskenes d√•rskab, og le og fryde sig hvis menneskene udnyttede mulighederne til at udfolde sig og skabe noget bedre end det nuv√¶rende. Planeten og solen er da ligeglad med hvad vi v√¶lger at g√łre – de skal nok klare sig uden mennesker – men hvordan vil mennesker klare sig ? Er dette overhovedet et sp√łrgsm√•l, men snarere hvad ethvert barn intuitivt ved, uden skolegang og h√łje uddannelser og alle disse frygtsomme og defensive ledere, utryghedsskabende penge, industri m.m. kort sagt : MIMAC… har vi sejret ad helvede til, som den tidligere fagforeningsleder Thomas Nielsen engang udtalte ?
  Er det hvad den s√•kaldte rigeste del af verden har at tilbyde resten af verden ? – er det det de riges b√łrn l√¶rer p√• h√łjtbetalte kostskoler for uddannelse af den kommende elite ? Er det hvad det kan blive til med b√łnner sendt mod himlen ? I s√• fald siger jeg : ” s√• m√• vi hj√¶lpe os selv, tage et personligt ansvar, med mod og oprejst pande f√łlge vort hjerte og forstand indre stemme, og g√łre det n√łdvendige for at skabe noget bedre ( og derved undg√• den katastrofe vi eller er ved at nedkalde over os selv ) – lad os skabe nye samfund, hvortil vi ingen hj√¶lp “udefra” beh√łves, tv√¶rtimod, vi har allerede det hele, alle ressorucer, kan det hele selv, vi skal “bare” kaste en kunstig skabt frygt af os, v√•gne op, og genopdage hvad bl.a Thoreau og Ghandhi var igang med, som uden autoritetstro, lydighed og vold, men ved at g√łre hvad vi kan med vore evner og kr√¶fter kan, hver is√¶r og sammen – det som bl.a. gjorde det muligt for 400 millioner indere at rejse sig uafh√¶ngigt, og derved efterlade det ynkelige britiske imperium med sin totalafh√¶ngighed af udbytning af andre, til sin egen sk√¶bne.

  Man kan enten vente p√• en kommende frelser… det har nogen gjort i 2 √•rtusinder, mere eller mindre … eller man kan i allerede i beslutte at g√• i gang med at skabe en bedre verden, en verden som netop er summen af alt og alles handlinger og det mere der skabes i kombinationen heraf.

 2. Der arbejdes s√• m√•lrettet henimod optrapning til konflikt og krig af mest muligt √łdel√¶ggende omfang. Hvilken iver og umage der l√¶gges for dagen. Det ligner l√łssluppen psykopati og gallopperende d√łdsdrift blandt statsledere og krigsindustri – og folks generelle reaktion er: ” det n√¶gter jeg at tro, s√• uansvarlige er der ingen ( ved sine sansers fulde fem ) der er ” . Tankev√¶kkende.
  Hvis vi idag arresterede flere nordiske statsministre, krigsminsitre m.fl, Stoltenberg, Biden, Schwab, Gates og lignende, og indledte en form for N√ľrnbergproces II, ville det forekomme mange at v√¶re en gr√¶nseoverskridende handling. Hvis man foreslog dette ville reaktionen ikke udeblive – man ville blive angrebet og hakket til plukfisk, ikke mindst af dem vi omg√•es i det daglige. Livet i flokken blandt l√¶nkehunde er h√•rdere end noget andet, de bider hinanden til blods og sl√•r hinanden ihjel, mens problemet reelt er at de er l√¶nket af deres hundef√łrer. Ingen hund vil frivilligt l√¶gges i l√¶nke – men meneskene lever som l√¶nkehunde, og l√¶gger sig tilsyneladende frivilligt i l√¶nker, og antager samme adf√¶rd. Det er den skinbarlige og bitre virkelighed jeg dagligt konfronteres med i omgang med andre – mere eller mindre diskret bag h√łflige manerer, velbj√¶rget materielt overflod og “outsourcet vold” og vagtv√¶rn. Den umiddelbart venlige im√łdekommenhed r√¶kker kun til et forbipasserende m√łde, og g√•r altid h√•nd i h√•nd med l√•ste d√łre og hemmeligholdt eksistensgrundlag.

  Helt derinde i hverdagens banale rum, bæres og næres kimen til det der siden bryder ud i lys lue som konflikter og krige, i Ukraine og mange andre steder. Al den omkostningsfrie nabovenlighed indenfor det klublignende fællesskab i den rige verden, beror på sin modsætning i den institutionaliserede og organiserede stats-terror&vold udadtil, mod resten af verden. Er man tilstrækkelig nærsynet kan forblive i oplevelsen af at være så god og hengiven, åben og tolerant i selvomsluttende kollektiv narcissistisk psykose Рden som C.G.Jung omtaler som det der er farligere end naturkatastrofer og krige Рeller som en guldfisk i akvarium.

  Lad os dern√¶st forestille os at den igangv√¶rende optrapning af konflikter ender i millit√¶re sammenst√łd og krig, flere √łdel√¶ggende sanktioner, mere inflation, fatale prisstigninger og mangel p√• mad, energi osv … og endelig √•ben krig, en eller flere steder ( rimelige forudsigelser, som ofte gjort af Jan √ėberg, og siden bekr√¶ftet af begivenhedernes udvikling ) – i s√• fald vil det ovenn√¶vnte persongalleri v√¶re at finde blandt de hovedansvarlige for krigsforbrydelser og forbrydelser mod menneskeheden ( og v√¶re i selskab med deres berygtede og frygtede forg√¶ngere i historien ). Mange civile og uskyldige vil i et s√•dant fremskrevet scenario v√¶re d√łde eller have f√•et deres liv √łdelagt og m√¶rket af s√•r der aldrig kan heles ( som det er sket s√• mange gange f√łr gennem historien ).
  I dette fremtidsscenario ville ingen v√¶re i tvivl om hvad der skal g√łres med de der b√¶rer ansvaret – og det ville f√łre til N√ľrnbergsprocesser og lignende retsprocesuelle tiltag.
  Det er tankev√¶kkende, at selvom det endnu ikke er n√•et hertl, s√• er det reelt allerede igang – der er folk der d√łr af det der foreg√•r allerede i de indledende faser. Med en fortsat konfliktoptrapning, med stadig voksende risiko for √•ben krig, vil stadig flere d√ł – og dette vil stadig ske for √łjnene af os, mens flertallet i befolkningen stadig “n√¶gter at tro”, alts√• erkkende situationens alvor.
  Tankev√¶kkende at sandheden allerede nu er s√• s√•rende, endda d√łdbringende – altimens forts√¶ttelsen af l√łgn og forn√¶gtelse med overh√¶ngende fare/risiko vil f√łre til langt mere omfattende lidelse og d√łd. Udover Jan √ėbergs stemme h√łres kun f√• r√łster h√¶ve sig advarende i Vesten, h√¶ve sig mod Vesten fremmanende fjendebilleder og udvidede selvmord gennem en d√łdf√łdt og totalt mislykket udenrigspolitik ift resten af omverden – altimens det reelle flertal af mennesker p√• planeten, ca 4 MIA, fordelt p√• de asiatiske, afrikanske og sydamerikanske kontinenter, samlet og koordineret i bl.a. BRIC, ufortr√łdent forts√¶tter med samarbejde, handel, infrastrukturel opbygning og fremadretttet konstruktiv udvikling.
  Set udefra ligner det en planet sk√•ret tv√¶rs igennem i et udvidet kollektivt selvmord – med et omgivende univers som med undren og forbl√łffelse m√• se til, dersom der m√•tte v√¶re andre √łjne der iagttager os.

  S√•dan oplever jeg for tiden gangen igennem denne verden, side om side med igangv√¶rende og fremtidige mordere, og n√•r jeg p√•peger det og opfordrer til at der gribes ind inden det er for sent, er stort set alle i mine omgivelser parat til at gribe mig og f√łre mig bort, mandsopd√¶kket, bev√¶bnet, i f√łrergreb og sp√¶ndetr√łje, med udrykning til dommer og f√¶ngsel – som var der tale om en l√łssluppen og farlig galning. Ingen vil tage mig i forsvar – for dem der f√łrer mig bort kommer i kitler og uniformer, og myndigheders matieriel med bl√• blink, h√łjttalere og sirener, ved h√łjlys dag – ” det m√• da v√¶re til alles bedste, ikke sandt ?! – v√¶r du glad for at der er nogen der passer p√• os ( da vi jo er farlige for os selv, ikke sandt ? ) …. osv osv

  Jeg er tr√¶t af denne √łdel√¶ggende tilgang til verden, tr√¶t af en grundl√¶ggende virkelighedsforstyrret tankegang der gennemsyrer megen menneskelig aktivitet, tr√¶t af hvordan vi som mennesker, som er skabt til at v√¶re alt muligt godt, √łdel√¶gger det for os selv og hinanden. Jeg vandrer stadig afbalanceret og fattet videre igennem en verden, som mere og mere ligner en √•ben idiotanstalt, mens jeg sp√łrger mig selv : hvad andet end h√•bet er der at leve for, hvorfor skal jeg og andre uds√¶ttes for al den elendighed, i en verden der er skabt til at give os de optimale udfoldelsesmuligheder. Hvis der var en gud, ville denne gr√¶de over menneskenes d√•rskab, og le og fryde sig hvis menneskene udnyttede mulighederne til at udfolde sig og skabe noget bedre end det nuv√¶rende. Planeten og solen er da ligeglad med hvad vi v√¶lger at g√łre – de skal nok klare sig uden mennesker – men hvordan vil mennesker klare sig ? Er dette overhovedet et sp√łrgsm√•l, men snarere hvad ethvert barn intuitivt ved, uden skolegang og h√łje uddannelser og alle disse frygtsomme og defensive ledere, utryghedsskabende penge, industri m.m. kort sagt : MIMAC… har vi sejret ad helvede til, som den tidligere fagforeningsleder Thomas Nielsen engang udtalte ?
  Er det hvad den s√•kaldte rigeste del af verden har at tilbyde resten af verden ? – er det det de riges b√łrn l√¶rer p√• h√łjtbetalte kostskoler for uddannelse af den kommende elite ? Er det hvad det kan blive til med b√łnner sendt mod himlen ? I s√• fald siger jeg : ” s√• m√• vi hj√¶lpe os selv, tage et personligt ansvar, med mod og oprejst pande f√łlge vort hjerte og forstand indre stemme, og g√łre det n√łdvendige for at skabe noget bedre ( og derved undg√• den katastrofe vi eller er ved at nedkalde over os selv ) – lad os skabe nye samfund, hvortil vi ingen hj√¶lp “udefra” beh√łves, tv√¶rtimod, vi har allerede det hele, alle ressorucer, kan det hele selv, vi skal “bare” kaste en kunstig skabt frygt af os, v√•gne op, og genopdage hvad bl.a Thoreau og Ghandhi var igang med, som uden autoritetstro, lydighed og vold, men ved at g√łre hvad vi kan med vore evner og kr√¶fter kan, hver is√¶r og sammen – det som bl.a. gjorde det muligt for 400 millioner indere at rejse sig uafh√¶ngigt, og derved efterlade det ynkelige britiske imperium med sin totalafh√¶ngighed af udbytning af andre, til sin egen sk√¶bne.

  Man kan vente p√• en kommende frelser… det har nogen gjort i 2 √•rtusinder, mere eller mindre … eller man kan med allerede n√¶ste skridt beslutte at g√• i gang med at skabe en bedre verden, en verden som netop er summen af alt og alles handlinger og det mere der skabes i kombinationen heraf.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Story

TV-Avisen – NATOs markedsf√łringsafdeling

Next Story

Sweden’s and Finland’s sell-out to T√ľrkiye and Washington/Brussels arms-twisting

Latest from NATO

%d