Den hvide mands og kulturs destruktivitet i en n√łddeskal

This is my message to the western world ‚Äď your civilisation is killing life on Earth

19. oktober 2020

Det sker ikke s√• ofte. Men blandt dusinvis af artikler fra verdenspressen, jeg fors√łger at l√¶se hver dag – eller i det mindste skimme – er der nogle, der bare stikker op og g√•r ind, lige i hjertet. Dem man husker, dem der sagde “bang” i forhold til alle de andre – og tillige er skrevet lavm√¶lt, intenst og som en appel uden at virke patetisk. Nemonte Nenquimos √•bne brev til Vestens hvide m√¶nd – magtens is√¶r, men ikke kun dem – er en s√•dan. Jeg deler den gerne med dig h√©r.

Og så nævner hun ikke end ikke militarismen Рkrigene, den direkte vold, der opretholder den strukturelle. Og det ubegribeligt store spild det er at Jordens resourcer ikke bruges på konstruktive ting men på destruktion.

Dobbeltdestruktivt.

Interesting too?  Sort p√• sort

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.