Den hvide mands og kulturs destruktivitet i en nøddeskal

This is my message to the western world – your civilisation is killing life on Earth

19. oktober 2020

Det sker ikke så ofte. Men blandt dusinvis af artikler fra verdenspressen, jeg forsøger at læse hver dag – eller i det mindste skimme – er der nogle, der bare stikker op og går ind, lige i hjertet. Dem man husker, dem der sagde “bang” i forhold til alle de andre – og tillige er skrevet lavmælt, intenst og som en appel uden at virke patetisk. Nemonte Nenquimos åbne brev til Vestens hvide mænd – magtens især, men ikke kun dem – er en sådan. Jeg deler den gerne med dig hér.

Og så nævner hun ikke end ikke militarismen – krigene, den direkte vold, der opretholder den strukturelle. Og det ubegribeligt store spild det er at Jordens resourcer ikke bruges på konstruktive ting men på destruktion.

Dobbeltdestruktivt.

Interesting too?  The Clintons celebrated - but likely disastrous for the world

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.