Klummer i “Arbejderen”

Arbejderen

Arbejderen er Danmarks eneste avis, der giver udenrigs- og globalpolitik en rimelig stor d√¶kning i forhold til andre stofomr√•der og samtidig forholder sig kritisk til de dele af dansk udenrigspolitik, der g√•r voldens vej.

Derfor har jeg det fint med at v√¶re columnist p√• Arbejderen. Og den seneste klumme skrev jeg p√• min rundrejse i Iran og den handler om min vision af Iran og hvorfor billedet af Iran i vestlige medier – ogs√• danske – er s√• h√•rrejsende sn√¶versynet, negativt og uinformeret.

Til h√łjre for artiklen finder du nogle af de tidligere klummer. God l√¶selyst – og kig ind hos de andre gode columnister!

Interesting too?  The UN closes its mission in Burundi

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.