Klummer i “Arbejderen”

Arbejderen

Arbejderen er Danmarks eneste avis, der giver udenrigs- og globalpolitik en rimelig stor dækning i forhold til andre stofområder og samtidig forholder sig kritisk til de dele af dansk udenrigspolitik, der går voldens vej.

Derfor har jeg det fint med at være columnist på Arbejderen. Og den seneste klumme skrev jeg på min rundrejse i Iran og den handler om min vision af Iran og hvorfor billedet af Iran i vestlige medier – også danske – er så hårrejsende snæversynet, negativt og uinformeret.

Til højre for artiklen finder du nogle af de tidligere klummer. God læselyst – og kig ind hos de andre gode columnister!

Interesting too?  DR Deadline og Iran - det sædvanlige bare lidt mere subtilt

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.