“People Of Islam” – Ny udstilling

Poster-PeopleOfIslam_PhSh

► Lite om utställningen & praktisk info
Människor och miljön från Islam, som västvärlden ständigt är i konflikt med. Jag gjorde fact-finding i Irak 2002 och 2003 och redan före kriget var människorna hårt drabbade av omänskliga ekonomiska sanktioner.
Jag arbetar med fred och foto i Iran varje år sedan 2012. Somaliland besökte jag 2014 (och 1977-81) och Marrakech-bilderna är från januari 2015.

Det är bilder av lidande men också av skönhet och mångfald. Jag vill visa – och berättar gärna om – att det finns helt andra bilder än den du i allmänhet får i våra medier. Det är mitt bidrag som fotograf och fredsforskare till att bygga bro. För det måste vi helt enkelt. Välkommen!

► Praktisk info
1) Samtidig som Konstrundan men jag är inte med i den. Öppet 3-6 april 10-18 alla dagar.
2) För du som inte besökt mig tidigare: Utställningen är i min studio, en relativt liten plats och det blir cirka 40 foton i A3+ format och upp till A1.
3) Om du inte kan 3-6 april har jag i praktiken alltid öppet – men bara enligt överenskommelse på:
obergphotographics@gmail.com eller +46 738 525200.

Interesting too?  How many Americans has al-Assad killed?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.