Poster-PeopleOfIslam_PhSh

â–ș Lite om utstĂ€llningen & praktisk info
MÀnniskor och miljön frÄn Islam, som vÀstvÀrlden stÀndigt Àr i konflikt med. Jag gjorde fact-finding i Irak 2002 och 2003 och redan före kriget var mÀnniskorna hÄrt drabbade av omÀnskliga ekonomiska sanktioner.
Jag arbetar med fred och foto i Iran varje Är sedan 2012. Somaliland besökte jag 2014 (och 1977-81) och Marrakech-bilderna Àr frÄn januari 2015.

Det Ă€r bilder av lidande men ocksĂ„ av skönhet och mĂ„ngfald. Jag vill visa – och berĂ€ttar gĂ€rna om – att det finns helt andra bilder Ă€n den du i allmĂ€nhet fĂ„r i vĂ„ra medier. Det Ă€r mitt bidrag som fotograf och fredsforskare till att bygga bro. För det mĂ„ste vi helt enkelt. VĂ€lkommen!

â–ș Praktisk info
1) Samtidig som Konstrundan men jag Ă€r inte med i den. Öppet 3-6 april 10-18 alla dagar.
2) För du som inte besökt mig tidigare: UtstÀllningen Àr i min studio, en relativt liten plats och det blir cirka 40 foton i A3+ format och upp till A1.
3) Om du inte kan 3-6 april har jag i praktiken alltid öppet – men bara enligt överenskommelse pĂ„:
obergphotographics@gmail.com eller +46 738 525200.

Interesting too?  TaksĂže-Jensens rapport er/var en fis i Venstres hornlygte

JO

Welcome to my official personal home. I'm a peace researcher and art photographer.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Story

Russisk og dansk propaganda – statslige og statslige medier…

Next Story

Iran nuclear deal – a road to peace

Latest from Øberg FotoGrafik

%d