Poster-PeopleOfIslam_PhSh

‚Ėļ Lite om utst√§llningen & praktisk info
Människor och miljön från Islam, som västvärlden ständigt är i konflikt med. Jag gjorde fact-finding i Irak 2002 och 2003 och redan före kriget var människorna hårt drabbade av omänskliga ekonomiska sanktioner.
Jag arbetar med fred och foto i Iran varje år sedan 2012. Somaliland besökte jag 2014 (och 1977-81) och Marrakech-bilderna är från januari 2015.

Det är bilder av lidande men också av skönhet och mångfald. Jag vill visa Рoch berättar gärna om Рatt det finns helt andra bilder än den du i allmänhet får i våra medier. Det är mitt bidrag som fotograf och fredsforskare till att bygga bro. För det måste vi helt enkelt. Välkommen!

‚Ėļ Praktisk info
1) Samtidig som Konstrundan men jag √§r inte med i den. √Ėppet 3-6 april 10-18 alla dagar.
2) För du som inte besökt mig tidigare: Utställningen är i min studio, en relativt liten plats och det blir cirka 40 foton i A3+ format och upp till A1.
3) Om du inte kan 3-6 april har jag i praktiken alltid öppet Рmen bara enligt överenskommelse på:
obergphotographics@gmail.com eller +46 738 525200.

Interesting too?  Fact-finding mission til Syrien - og hvor du kan finde resultaterne fremover

JO

Welcome to my official personal home. I'm a peace researcher and art photographer.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Story

Russisk og dansk propaganda – statslige og statslige medier…

Next Story

Iran nuclear deal – a road to peace

Latest from √ėberg FotoGrafik

%d bloggers like this: