Min fotoblog & fotoside på Facebook

Kære venner

Jag har i nogen tid skrevet lidt omkring fotografi, mit eget arbejde som kunstfotograf og lidt om kunst som optager mig. Det vil jeg blive ved med fremover; for dels har jeg det godt med det, dels er der en del, der gerne vil vide lidt mere om hvad jeg går og laver når jeg ikke arbejder direkte med fred og forskning.

Bloggen finder du hér

Facebook-siden har du hér.
Рja og så smider jeg også helt korte ting ind på Twitter.

Hvis du af og til bes√łger disse steder vil du desuden f√• informationer om udstillinger, foredrag og andet, der sker i mit galleri h√©r i Lund.

Og selvf√łlgelig g√łr du mig glad hvis du f.eks. trykker p√• “Like”, skriver en kommentar eller abonnerer h√©r eller d√©r.

På virtuelt såvel som reelt gensyn!

Interesting too?  "Han tr√§nger ner i pixlarna"

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.