Min fotoblog & fotoside på Facebook

Kære venner
Jag har i nogen tid skrevet lidt omkring fotografi, mit eget arbejde som kunstfotograf og lidt om kunst som optager mig. Det vil jeg blive ved med fremover; for dels har jeg det godt med det, dels er der en del, der gerne vil vide lidt mere om hvad jeg går og laver når jeg ikke arbejder direkte med fred og forskning.
Bloggen finder du hér
Facebook-siden har du hér.
– ja og så smider jeg også helt korte ting ind på Twitter.
Hvis du af og til besøger disse steder vil du desuden få informationer om udstillinger, foredrag og andet, der sker i mit galleri hér i Lund.
Og selvfølgelig gør du mig glad hvis du f.eks. trykker på “Like”, skriver en kommentar eller abonnerer hér eller dér.
På virtuelt såvel som reelt gensyn!

Categories: Foto

Leave a Reply