♥ Hjerteligt tak!

Fra min Facebook-side:

Hjertligt tak til Jer – langt over 100 – der har trykket Like og/eller kommenteret “Debatten” og min beslutning om ikke at deltage dér længere sådan som det ser ud nu. Jeg skriver også at jeg gerne deltager under andre betingelser. Nogen har spurgt hvorfor og det står altså på min blog (se nedenfor).

Nogle få har givet udtryk for at det jeg siger er så vigtigt – også selvom det ikke får tid eller fokus – at jeg burde kæmpe videre under de nuværende betingelser. Det skal I have tak for og det er da rigtigt at jeg kunne vælge det. Men artiklen herunder argumenterer rimeligt omfattende for hvorfor jeg vil holde fast i den beslutning.

Men vær helt sikker på at dét ikke er et tegn på at jeg giver op. Ikke på nogen måde. Måske andre danske medier vil interessere sig hen ad vejen for fredens perspektiver?

Desuden: I den forløbne uge har jag været aktiv på den ene eller anden måde i mindst 20 medier rundt om i verden – nået millioner af mennesker. Jeg er nødt til at økonomisere strengt med min tid og det er uendeligt vigtigt at være ude i den store verden lige netop nu.

Stor tak til hver eneste af Jer for den positive energi I har sendt mig! Fredskampen går videre! Og go søndag…

PS – I fredags fyldte TFF 29. I de år er mange kommet og gået i fredsarbejdet. Vi er blevet der og med nok så mange solide resultater – under omstændighederne. Du kan hjælpe os via Facebook her eller via Paypal eller via bank her.

JO

Welcome to my official personal home. I'm a peace researcher and art photographer.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Story

Tak for “Debatten”

Next Story

US to strike ISIL ‘sanctuaries’ in Syria

Latest from Mediekritik

%d bloggers like this: