‚ô• Hjerteligt tak!

Fra min Facebook-side:

Hjertligt tak til Jer – langt over 100 – der har trykket Like og/eller kommenteret “Debatten” og min beslutning om ikke at deltage d√©r l√¶ngere s√•dan som det ser ud nu. Jeg skriver ogs√• at jeg gerne deltager under andre betingelser. Nogen har spurgt hvorfor og det st√•r alts√• p√• min blog (se nedenfor).

Nogle få har givet udtryk for at det jeg siger er så vigtigt Рogså selvom det ikke får tid eller fokus Рat jeg burde kæmpe videre under de nuværende betingelser. Det skal I have tak for og det er da rigtigt at jeg kunne vælge det. Men artiklen herunder argumenterer rimeligt omfattende for hvorfor jeg vil holde fast i den beslutning.

Men vær helt sikker på at dét ikke er et tegn på at jeg giver op. Ikke på nogen måde. Måske andre danske medier vil interessere sig hen ad vejen for fredens perspektiver?

Desuden: I den forl√łbne uge har jag v√¶ret aktiv p√• den ene eller anden m√•de i mindst 20 medier rundt om i verden – n√•et millioner af mennesker. Jeg er n√łdt til at √łkonomisere strengt med min tid og det er uendeligt vigtigt at v√¶re ude i den store verden lige netop nu.

Stor tak til hver eneste af Jer for den positive energi I har sendt mig! Fredskampen g√•r videre! Og go s√łndag‚Ķ

PS РI fredags fyldte TFF 29. I de år er mange kommet og gået i fredsarbejdet. Vi er blevet der og med nok så mange solide resultater Рunder omstændighederne. Du kan hjælpe os via Facebook her eller via Paypal eller via bank her.

JO

Welcome to my official personal home. I'm a peace researcher and art photographer.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Story

Tak for “Debatten”

Next Story

US to strike ISIL ‘sanctuaries’ in Syria

Latest from Mediekritik

%d bloggers like this: