//

☮ ☮ Indkøb af kampfly fortjener en seriøs debat

☮ ☮ Indkøb af kampfly fortjener en seriøs debat – Politiken
Politiken spørger med Hørup: Hvad skal det nytte? Det er da meget godt – men hvad er det så Politiken synes vi skal? Denne snak om legitime krige og loyalitet med NATO – undskyld, men hvad skal dén nytte?

Forsvar, sikkerhed og fred i de næste 30-50 år burde handle om næsten alt andet end militær: Menneskelig sikkerhed, afskaffelse af krig, nedbygning af MIMAK – det Militær-Industrielle-Medie- Akademiske Kompleks, om reel konflikthåndtering af uddannede mennesker, om forsoning, retfærdighed og løsning af udviklingsproblemerne – samt at vi indstiller os på en verden hvor Vesten ikke er dominerende.

Kom så, Politiken, med lidt nytænkning omkring de ting…

Interesting too?  Tænk hvis nogen havde lært noget

JO

Welcome to my official personal home. I'm a peace researcher and art photographer.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Story

US ambassador to Sweden: Join NATO

Next Story

☮ ☮ Israels fredsbevægelse døde i Oslo

Latest from Danmark

%d bloggers like this: